HOME   CONTACT
 
 
점심특선 보리굴비정식 수 정식(평일) 서라벌 정식 일품 정식 명품 정식 수라상 정식 메뉴사진
 
   Home       Menu        수 정식(평일)
 
 
계절죽
(Seasonal porridge / 时令粥/ 季節のおかゆ)
물김치
(Watery Kimchi / 水泡菜/ 水キムチ)
샐러드
(Salad/ 沙拉 / サラダ)
활어회
(Slices of fresh raw fish / 生活鱼片/ 活魚の刺身)
활어회초밥
(Fresh raw fish sushi / 活比目鱼寿司 / 生ヒラメ ずし)
해파리냉채
(cold jellyfish salad/ 凉拌海蜇/ クラゲの冷菜)
궁중잡채
(Royal stir-fried glass noodles mixed with vegetables and beef / 宫廷什锦杂菜/ 宮中チャプチェ)
한방보쌈
(Steamed pork slices served with Pickled mountain garlic (myeong-i) /
茗荑菜包肉/ ミョンイナムルのポッサム)
새우튀김
(Fried shrimps / 油炸虾 / エビフライ)
칠절판
(Platter of seven delicacies / 七折坂 / 7種のクレープ包み(チルチョルパン)
육회
(Korean-style raw beef / 生拌牛肉 / ユッケ)
쇠고기 갈비찜
(Braised short beef ribs / 炖牛排骨 / 牛肉のカルビチム)
계절탕
(Seasonal soup / 时令汤 / 季節の鍋)
된장찌개外 6찬
(Soybean paste stew with six kinds of side dishes / 大酱汤&6种小菜 / デンジャンチゲ 外 6種類のおかず)
후식
(Desserts / 甜点 / デザート)