HOME   CONTACT
 
 
점심특선 보리굴비정식 수 정식(평일) 서라벌 정식 일품 정식 명품 정식 수라상 정식 메뉴사진
 
   Home       Menu        점심특선
 
 
계절죽
(Seasonal porridge/ 时令粥/ 季節のおかゆ)
물김치
(Watery Kimchi/ 水泡菜/ 水キムチ)
샐러드
(Salad/ 沙拉/ サラダ)
활어회 또는 회무침
(Slices of fresh raw fish or spicy raw fish salad/ 生活鱼片或凉拌生鱼片/ 活魚の刺身または刺身の和え物)
활어회초밥 또는 연어쌈
(Fresh raw fish sushi or salmon wrapped in leaves of lettuce/
活比目鱼寿司或三文鱼饭团/ 生ヒラメ ずしまたはサーモン包み)
해파리냉채
(cold jellyfish salad/ 凉拌海蜇/ クラゲの冷菜)
전유화 또는 새우튀김
(Assorted pan fried dishes or Fried shrimps / 韩式煎饼或油炸虾/ チヂミまたはエビフライ)
궁중잡채
(Royal stir-fried glass noodles mixed with vegetables and beef/ 宫廷什锦杂菜/ 宮中チャプチェ)
한방보쌈
(Steamed pork slices served with Pickled mountain garlic (myeong-i) /
茗荑菜包肉/ ミョンイナムルのポッサム)
계절탕
(Seasonal soup/ 时令汤/ 季節の鍋)
된장찌개外 6찬
(Soybean paste stew with six kinds of side dishes/
大酱汤&6种小菜/ デンジャンチゲ 外 6種類のおかず)
후식
(Desserts/ 甜点 / デザート)